• سه شنبه ۳۱ مرداد ماه، ۱۳۹۱ - ۱۱:۵۹
  • دسته بندی : فرهنگی و هنری
  • کد خبر : 915-9394-5
  • خبرنگار : ----
  • منبع خبر : دریافتی

شیرینی کام مسافران با نقل ارومیه

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی گفت: نقل ارومیه به عنوان شاخص ترین سوغاتی این شهرستان، کام خریداران را شیرین می کند.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)- منطقه آذربايجان غربي، “حسن سپهرفر“با اعلام این خبر افزود: خواص نقل مربوط به ترکیبات موجود در آن می باشد چرا که در فرآیند تولید نقل هیچ گونه فرآیند شیمیایی صورت نمی گیرد و ترکیبات فقط تغییر شکل فیزیکی می دهند.

وی ادامه داد: در هسته نقل از گردو (در نقل گردویی)، خلال بادام (در نقل خلالی بادام)، مغز پسته (در نقل پسته ای) و تخم های گیاهی (مثل گشنیز) استفاده می شود.

سپهرفر افزود: برای روکش سفید رنگ نقل از شکر سفید مخصوص استفاده می شود و برای طعم دهی گرده گل بیدمشک (در نقل بید مشکی)، گلاب غلیظ، وانیل و سایر طعم دهنده های میوه ای در نقل های طعم دار مثل دارچین و زنجبیل استفاده می شود.

وی خاطرنشان کرد: آنچه نقل را بسیار خوش طعم می کند گرده گلهای بیدمشک می باشد که غیر از ارومیه  در هیچ جایی از دنیا  از آن استفاده نمی شود و گلاب و وانیل نیز جزو سایر عطر و طعم دهنده ها استفاده می شود.

سپهرفر در پایان گفت: امروزه تولید کننده هایی که دسترسی به بیدمشک ندارند گاها از اسانس هایی (حتی غیر غذایی) مثل یاس و غیره استفاده می کنند که مصرف کننده را به خطا  می اندازد اما با کمی دقت می توان شباهت طعم این نقل را به مواد بهداشتی و آرایشی احساس کرد.


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: