• چهارشنبه ۱۸ مهر ماه، ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۵
  • دسته بندی : اقتصادی
  • کد خبر : 977-2691-5
  • منبع خبر : خبر تولیدی
  • چاپ

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی:

35 درصد انگور تولیدی آذربایجان غربی به شکل تازه خوری مصرف می شود

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: پیش بینی می شود 112000تن انگور در استان برداشت شود.

فتح اله زاده در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه آذربایجان غربی با بیان اینکه 20100 هکتار از باغات آذربایجان غربی زیر کشت انگور است افزود: پیش بینی می شود در سال جاری 112000 تن انواع انگور در استان برداشت شود.

وی ادامه داد: ارومیه با تولید 73000 تن بیشترین تولید انگور استان را به خود اختصاص داده است.

فتح اله زاده با بیان اینکه کمبودی در تازه خوری انگور نداریم و 35 درصد از انگور تولیدی استان به صورت تازه خوری مصرف می شود تصریح کرد: 30 درصد انگور تولیدی نیز به کشمش تبدیل می شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه احتمال می رود 15000 تن انگور استان به خارج از کشور صادر شود تصریح کرد: سال گذشته انگور تولیدی به کشورهای عربی و روسیه با ارزش ریالی 30 میلیارد ریال صادر شده است.

وی با اشاره به مصارف انگور در استان تصریح کرد: انگور به شکل تازه خوری، دوشاب، کشمش، سبزه، آبمیوه، سرکه، آبغوره، برگ مو، روغن هسته انگور استفاده می شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه بیش از 30 رقم انگور در استان تولید می شود اظهار کرد: انگور سفید بی دانه، قرمز بی دانه،حسینی، انگور سیاه، صاحابی، قیزیل اوزوم، از ازقام انگور تولیدی استان هستند.

فتح اله زاده بااشاره به اینکه کنسانتره انگور وارد نمی کنیم و دراین خصوص میزان تولید مطلوب و کفایت می کند تصریح کرد: 19 واحد کنساتره در استان فعال است.

وی با اشاره به وضعیت صنایع تبدیلی استان تصریح کرد: 155 واحد مجوز فعالیت از جهاد کشاورزی استان دریافت کرده و 769 نفر در این واحدها مشغول فعالیتند.


انتهای پیام